Izvor: Radio Dunav, 23.Okt.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

КОШАРКАШКИ КЛУБ „АПАТИН“ УБЕДЉИВ ПРОТИВ СЕНТЕ

Након тешког пораза у претходном колу од „Гајдобре“, Кошаркашки клуб „Апатин“ је јуче одиграо заосталу утакмицу против Сенте. Апатинци су у овом мечу били знатно успешнији и на домаћем терену су убедљиво славили резултатом 96:53.
Радује добра игра, посебно млађих играча, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << који су имали запажену улогу и сви су се уписали у листу стрелаца. У наредном колу Кошаркашки клуб „Апатин“ гостује екипи „I came to play“ за коју наступају Дарко Миличић, Јово Станојевић, Драган Ћеранић, Бранко Цветковић, Душан Домовић-Булут и многи други сјајни играчи.
-Идемо да пружимо максимум и да млади играчи покупе још драгоценог искуства, које ће им бити од велике помоћи у наставку првенства. Проблем су нам биле повреде три-четри искуснија играча, али сада је здравствени билтен мало бољи. Добили смо и појачање у виду искусног Срђана Миљешића, играча који је већ наступао за наш клуб. Он је сјајан стрелац, који има жељу да помогне младим играчима да се развијају у правом смеру, каже Слободан Обрадовић – тренер КК „Апатин“.
The post КОШАРКАШКИ КЛУБ „АПАТИН“ УБЕДЉИВ ПРОТИВ СЕНТЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.