Izvor: Radio Dunav, 21.Okt.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ПРИГРЕВЧАНИ И ДАЉЕ БЕЗ ГРЕШКЕ, РУКОМЕТАШИ АПАТИНА ЈОШ УВЕК БЕЗ БОДОВА

Рукометаши ПИК Пригревице и након петог одиграног кола имају стопроцентан учинак у Другој лиги север. Они су на гостовању у Футогу победили домаћи Металац резултатом 28:35 и тако наставили победнички низ који траје од старта сезоне. Пригревчани са десет освојених бодова држе >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << лидерску позицију на табели, а у наредном колу ће на свом терену играти против Радничког из Новог Сада.
Апатински рукометаши су и након пет одиграних мечева у Првој лиги север без освојених бодова и последњи су на табели. Бољи од Апатинаца су били и рукометаши Радничког из Шида, који су као гости славили резултатом 29:31. Ово је поред два гостујућа, већ трећи пораз Рукометног клуба „Апатин“ пред својим навијачима. Наши рукометаши ће и у наредном колу бити домаћини, а своје прве бодове ће покушати да освоје против екипе Долова, која је са три освојена бода претпоследња на табели.
The post ПРИГРЕВЧАНИ И ДАЉЕ БЕЗ ГРЕШКЕ, РУКОМЕТАШИ АПАТИНА ЈОШ УВЕК БЕЗ БОДОВА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.