МИЛИЦА ВИЦЕШАМПИОНКА ДРЖАВЕ! СА ШТАФЕТОМ ОСВОЈИЛА ТИТУЛУ

Izvor: Radio Dunav, 19.Jun.2023, 10:09

МИЛИЦА ВИЦЕШАМПИОНКА ДРЖАВЕ! СА ШТАФЕТОМ ОСВОЈИЛА ТИТУЛУ

На отвореном првенству Србије у атлетици које је одржано у Kраљеву, Апатинка Милица Занзе је постала вицешампионка државе у трци на 60 метара. У конкуренцији 47 такмичарки из целе Србије, Милица је у квалификацијама заузела прво место и пласирала се у финале, у којем је освојила >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << друго место и сребрну медаљу.
Након што је пршле недеље била друга на првенству Војводине, Милица је постала и вицешампионка Србије.
Милица Занзе је са још три такмичарке Атлетског клуба “Маратон” из Сомбора постала шампионка Србије у конкуренцији штафета 4×100 метара, са резултатом 52,31. Милица је трчала четврту измену и на тај начин је донела злато за клуб у којем тренира.
The post МИЛИЦА ВИЦЕШАМПИОНКА ДРЖАВЕ! СА ШТАФЕТОМ ОСВОЈИЛА ТИТУЛУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.