Izvor: Radio Dunav, 19.Jun.2023, 07:29

ГУСМАН ИНСТАЛАЦИЈЕ НУДЕ КОТЛОВЕ НА ГАС И ДОКУМЕНТАЦИЈУ ЗА КУПОВИНУ ПРЕКО СУБВЕНЦИЈА

Општина Апатин објавила је јавни позив за суфинансирање мера смањења загађења ваздуха пореклом из индивидуалних извора у 2023. години. Конкурс је отворен до 7. јула, а детаљније информације о конкурсу можете пронаћи на званичном сајту општине Апатин, у одељку “Конкурси”. Сву >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << потребну документацију можете преузети на писарници локалне самоуправе, где се истовремено и предаје комплетна документација.
Уколико сте заинтересовани да путем овог конкурса набавите гасне котлове, предузеће “Гусман инсталације” нуди све врсте котлова. Налазе се на адреси Милоша Обилића бр.6, у Апатина, а радно време је од 7:00 до 15:00 часова.
Важно је напоменути да Гусман инсталације нуде неопходну документацију ( предрачун..) везану за конкурсне субвенције, тако да је Ваша једина обавеза да са собом понесете личну карту.
Замените дотрајале котлове новима. Искористите ову прилику и допринесите смањењу загађења ваздуха у општини Апатин и аплицирајте на конкурс за суфинансирање мера смањења загађења из индивидуалних извора.
ПР
The post ГУСМАН ИНСТАЛАЦИЈЕ НУДЕ КОТЛОВЕ НА ГАС И ДОКУМЕНТАЦИЈУ ЗА КУПОВИНУ ПРЕКО СУБВЕНЦИЈА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.