Izvor: Radio Dunav, 14.Okt.2019, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

РЕМИ МЛАДОСТИ, „ПЕТАРДА“ ДРУГОГ ТИМА БРАТСТВА И ГОЛЕАДА НА РИБАРЕВУ

Фудбалери апатинске Младости су на гостовању у Бачкој Паланци резултатом 1:1 поделили бодове са екипом Крила Крајине. Након девет одиграних кола Апатинци су други на табели са 18 освојених бодова, а у наредном колу ће дочекати Текстилац.
У општинском фудбалском дербију који >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << је јуче игран на Рибареву, виђено је чак осам голова. Домаће Јединство је резултатом 4:4 ремизирало са купусинским Партизаном. Тереквеш је на гостовању у Дероњама са 6:1 убедљиво поражен од лидера првенства, екипе Омладинац. Партизан је после девет одиграних утакмица седми на табели Међуопштинске лиге први разред са 15 бодова, Тереквеш има два бода мање и налази се на десетом месту, док је Јединство претпоследње са четири освојена бода.
У најнижој фудбалској лиги, други тим Братства је у Пригревици резултатом 5:0 декласирао Динамо из Бачког Брега, док је сонћански Динамо изгубио од Паноније у Лалићу резултатом 4:1. Млади Пригревчани у седам одиграних утакмица имају максималан учинак и 21 бод, и већ сада су обезбедили титулу јесењег првака у Међуопштинској фудбалској лиги други разред.
The post РЕМИ МЛАДОСТИ, „ПЕТАРДА“ ДРУГОГ ТИМА БРАТСТВА И ГОЛЕАДА НА РИБАРЕВУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.