Izvor: Radio Dunav, 14.Okt.2019, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

БРАТСТВО БОЉЕ ОД ХАЈДУКА

БРАТСТВО 1946 – ХАЈДУК 1912 (Кула) 3:1 (2:1)
Пригревчани су остварили још једну победу. Овога пута у сусрету 9. кола Српске лиге Војводина, одиграну у Пригревици против кулског Хајдука 1912 од 3:1. Победа је након свега виђеног заслужено припала домаћину, али до бодова се дошло теже >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << од очекиваног и објективно речено, највише заслугом гостујућих фудбалера који су одлично започели сусрет, имали прилику да удуплају предност, али су све то прокоцкали и пораз је био неминован.
Прву прилику на утакмици искористили су гости. Радмановић је шутирао са око 18 метара, Чучковић кратко одбио лопту која долази до Матијашевића коме није било тешко да је проследи у празну мрежу. Био је то шок за малобројне посетиоце, а могао је бити још већи у 27. минуту када је Секулић избио сам испред Чучковића и када су сви очекивали сигурну реализацију, он је шутирао слаби и траљаво па је одбрана Братства 1946 лако отклонила опасност. У фудбалу се такви промашаји кажњавају, а казна је дошла само неколико секунди након тог промашаја. Лопту коју су избили одбранбени фудбалери домаћег тима дошла је до шеснаестерца гостију и ту је настао неспоразум између голмана и одбранбених играча Хајдука 1912, па је поклон искористио Зечевић и послао лопту у празан гол.
Нема сумње да је тај погодак утицао на ученике тренера Петра Курћубића који су после пртимљеног поготка деловали смушено, па је домаћин повео у 34. минуту после добро изведеног корнера од стране Танасића. Он је послао високу лопту у шеснаестерац гостију где је највиши био Булатовић и главом је спровео иза леђа немоћног Браћа. У другом делу виђена су два прелепа шута Огњена Швеље, први у 47. минуту када је волеј ударцем погодио стативу, а онда у 67. минуту када је са око 12 метара погодио место где се спајају статва и пречка и поставио коначних 3:1 за Братство 1946.
Са овом победом Пригревчани су ухватили поново прикључак са врхом табеле, а у следећем колу гостују у Суботици екипи Бачке која претендује на титулу првака.
The post БРАТСТВО БОЉЕ ОД ХАЈДУКА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.