Izvor: Radio Dunav, 11.Okt.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

МЕТЕОРОЛОЗИ ЗА НАРЕДНЕ ДАНЕ НАЈАВЉУЈУ МИХОЉСКО ЛЕТО!

Након хладног и магловитог јутра, данас ће у Сомбору бити претежно сунчано са највишом дневном температуром од 19 степени. За викенд се очекује сунчано и постепено све топлије време. Јутарње температуре ће бити од 8 до 11, а максималне дневне од 23 до 25 степени.
Према прогнози >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << сајта Војводина метео, оком прва два до три дана наредне седмице треба очекивати још мало више температуре у односу на дане викенда. Минималне температуре се неће спуштати испод 10°C, a у најтоплијем делу дана жива ће се у термометрима кретати између 25 и 27°C.
Средином предстојеће седмице, у среду или четвртак, могућа је само пролазна промена времена уз наоблачење и мањи пад температура. Вероватно ће се задржати суво време, а дневне температуре би требало да остану изнад 20°C.
Војводина метео пише да ће ова мања промена времена бити кратког даха, након чега ће се поново успоставити претежно сунчано и топло време за ово доба године, док сигнали за интензивнију промену времена не постоје све до краја друге декаде октобра, односно до краја наредне седмице.
The post МЕТЕОРОЛОЗИ ЗА НАРЕДНЕ ДАНЕ НАЈАВЉУЈУ МИХОЉСКО ЛЕТО! appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.