ЗЛАТО И СРЕБРО ЗА МИЛИЦУ ЗАНЗЕ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ

Izvor: Radio Dunav, 14.Jun.2023, 13:53

ЗЛАТО И СРЕБРО ЗА МИЛИЦУ ЗАНЗЕ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ

У суботу 10. јуна 2023. године Сремска Митровица је била домаћин Отвореног првенства Војводине у атлетици за млађе пионире и пионирке, на којем је Апатинка Милица Занзе, чланица клуба АК “Маратон” Сомбор, заузела друго место у трци на 60 метара. Милица је у конкуренцији 80 такмичарки >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << постала вицешампионка Војводине са резултатом 8,21 у финалној трци, док је у полуфиналу истрчала лични рекорд 8,12.
У штафети 4×100 метара чланице Атлетског клуба “Маратон” из Сомбора су деоницу истрчале у времену 53,17 и тако постале првакиње Војводине. Милица је трчала четврту измену у победничкој екипи и као прва прошла кроз циљ, па је тако свом тиму донела титулу шампиона Војводине.
Милица ће 18. јуна наступити на Отвореном првенству Србије у Краљеву.
The post ЗЛАТО И СРЕБРО ЗА МИЛИЦУ ЗАНЗЕ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.