ЦРТАЊЕМ НА ГЛАВНОЈ УЛИЦИ, АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ ОЗНАЧИЛИ ПОЧЕТАК ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ

Izvor: Radio Dunav, 07.Okt.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ЦРТАЊЕМ НА ГЛАВНОЈ УЛИЦИ, АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ ОЗНАЧИЛИ ПОЧЕТАК ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ

Ученици првог и другог разреда Основне школе „Жарко Зрењанин“ су данас на апатинској главној улици цртали по асфалту, чиме је званично почела овогодишња Дечја недеља, чија је тема „Да право свако – дете ужива лако“. Према речима Сање Шијан, директорке ОШ „Жарко Зрењанин“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << овогодишња Дечја недеља ће трајати до недеље, 13 октобра, а за апатинске основце је припремљен богат садржај.
-Дечју недељу увек отварају најмлађи цртањем по асфалту, а ученици од петог до осмог разреда су вредно радили и претходне недеље, тако да су данас у холу школе окачили своје радове на тему „Дечјих права“. Ученици шестог разреда су чули занимљиво предавање о трговини људима, док су ђаци трећег разреда посетили Дом старих, рекла је Сања Шијан.
Фоно: Сања Шијан Сутра, 08. октобра ће бити организована манифестација „Јесен шета нашим градом“, у оквиру које ће на Тргу Никола Тесла од 11,30 сати бити одржана ревија јесењих костима.
-Овом догађају се ученици доста радују. Планирано је да се деца испред школе окупе у 11,10 сати након чега ће се главном улицом упутити до Трга Никола Тесла, где ће бити додељене награде за најбоље костиме, казала је директорка апатинске Основне школе. Она је нагласила да ће у случају лошег времана, све планирано бити одржано у школској хали.
Ученици од I до IV разреда у среду, 09. октобра имаће прилику да погледају позоришну представу „Несрећна Кафина“, а за чланове Ученичког парламента биће организован пријем код председника општине Апатин.
У четвртак, 10. октобра у улици Српских Владара од 11 сати биће одржана дечја пијаца, а у петак, 11. октобра у истом термину на стадиону „Младости“ ће бити одржан јесењи крос.
The post ЦРТАЊЕМ НА ГЛАВНОЈ УЛИЦИ, АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ ОЗНАЧИЛИ ПОЧЕТАК ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.