ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ ЋЕ БИТИ ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА ПУТУ АПАТИН–СОМБОР, МОСТ ЗАТВОРЕН ДО ПОЧЕТКА ОКТОБРА

Izvor: Radio Dunav, 14.Jun.2023, 09:01

ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ ЋЕ БИТИ ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА ПУТУ АПАТИН–СОМБОР, МОСТ ЗАТВОРЕН ДО ПОЧЕТКА ОКТОБРА

Асфалтирање пута Апатин – Сомбор, од скретања за Купусино до моста код “Електродистрибуције” би требало да буде завршено данас или сутра, док ће деоница од моста до семафора код обилазнице у Сомбору бити урађена до краја ове недеље. Из “Војпута” кажу да ће након тога остати >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << да се заврше још финални радови на приступним путевима, као и да се обележи хоризонтална сигнализација, и напомињу да ће за два до три дана пут од Апатина до моста бити проходан.
Паралелно са радовима на поменутом путном правцу изводе се и радови на мосту у Сомбору, а надлежни кажу да ће из безбедносних разлога он бити у потпуности затворен за саобраћај до 06. октобра, што је и крајњи рок за завршетак радова. Асфалтирању моста ће претходити потпуна реконструкција, па је свим возачима упућен апел да ни не покушавају да га користе, док радови у потпуности не буду завршени.
The post ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ ЋЕ БИТИ ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА ПУТУ АПАТИН–СОМБОР, МОСТ ЗАТВОРЕН ДО ПОЧЕТКА ОКТОБРА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.