Izvor: Radio Dunav, 29.Sep.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ НА РАСКРСНИЦИ ОГЊЕНА ПРИЦЕ И ДИМИТРИЈА ТУЦОВИЋА ТРОЈЕ ПОВРЕЂЕНИХ

Претходне ноћи у Апатину, на раскрсници Димитрија Туцовића и Огњена Прице, догодила се саобраћајна незгода у којој је возач „Фолксваген Пасат“ сомборских таблица укључујући се у саобраћај на пут са првенством пролаза изазвао судар са Таxи возилом „Шевролет Kалос“ које је >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << саобраћало улицом Димитрија Туцовића према Пригревици.
Од силине удара возило Фолскваген је излетело на зелену површину, почупало саобраћајни знак и преполовило комуникациони разводни ормар ЈKП „Наш Дом“ који служи за управљање водоторњевима.
На аутомобилима је причињена велика материјална штета, а по непотврђеним сазнањима, оба возача као и путник из Пасата су због повреда задржани у сомборској болници.
Данас су на раскрсници биле расуте крхотине возила, а терен су обишле и службе ЈKП које утврђују штету на комуникацијама водовода.
The post У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ НА РАСКРСНИЦИ ОГЊЕНА ПРИЦЕ И ДИМИТРИЈА ТУЦОВИЋА ТРОЈЕ ПОВРЕЂЕНИХ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.