ОДЛИЧНА ПОСЕТА И ПРОГРАМ КРАФТ ФЕСТИВАЛА

Izvor: Radio Dunav, 28.Sep.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ОДЛИЧНА ПОСЕТА И ПРОГРАМ КРАФТ ФЕСТИВАЛА

Четврти фестивал крафт пива одржан је синоћ у Апатину. Фестивал којег је организовало Удружење грађана „Мој Апатин“ уз логистичку подршку Туристичке организације Апатин окупио је најзначајније домаће Kрафт пиваре Србије које су Апатинцима и њиховим гостима понудиле десетине >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << различитих занатских пива.
Поред размене искустава, за мале пиваре била је ово одлична прилика да чују коментаре и сугестије потрошача који су на крају куповали и уживали у њиховим производима. Организатор се и ове године потрудио да обезбеди богат садржај.

За музички програм били су задужени „Дј Смук“ који је био увод одличног наступа апатинског бенда „Мајкан“ и новосадског бенда „Њушке“. Посетиоци су уживали у роштиљу и кобасицама специјално припремљеним и посвећеним крафт пивима, а ове године организатор се потрудио да буде довољно и седећих места.
The post ОДЛИЧНА ПОСЕТА И ПРОГРАМ КРАФТ ФЕСТИВАЛА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.