Izvor: Radio Dunav, 09.Jun.2023, 09:02

МИНИСТАР ГАШИЋ ПОСЕТИО РАЊЕНОГ ПРИПАДНИКА МУП-а

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је јуче у сомборској болници посетио припадника Одреда Жандармерије у Новом Саду, Ђуру Кечу, који је рањен приликом извршавања службеног задатка и пожелео му брз опоравак.
Министар је најоштрије осудио напад на полицајце >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << који су интервенисали због пријаве за насиље у породици, након чега је П. В. (1961), како се сумња, испалио више хитаца из ватреног оружја у њиховом правцу, и истакао да је осумњичени и раније кажњаван, као и да је код њега пронађено илегално оружје.
-Полицијски службеници су увек ту да брину о безбедности свих наших грађана, спремни да ризикују живот за њихову сигурност и нећемо дозволити да буду мета, нагласио је министар Гашић.
The post МИНИСТАР ГАШИЋ ПОСЕТИО РАЊЕНОГ ПРИПАДНИКА МУП-а appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.