Izvor: Radio Dunav, 23.Sep.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

КУГЛАШИ АПАТИНА ПОБЕДИЛИ МЕТАЛАЦ

АПАТИН – МЕТАЛАЦ (Горњи Милановац) 6:2
Куглаши Апатина остварили су нову победу у Супер лиги. Они су на куглани Бање Јунаковић у сусрету другог кола елитног такмичења савладали Металац из Горњег Милановца са 6:2 и 3.560:3.483 оборена чуња.
Одличном игром и силном жаљом за успехом, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Апатинци су успели да савладају тим који је годинама при самом врху суперличашке табеле, а у редовима домаћина посебно се истакао Вулетић са 662 оборена чуња и заслужено је ушао у тим кола. Поред њега бодове за Апатин донели су још: Штулић оборио 606 чуњева, Ђорђе Јованић 596, Мајсторовић 607, Мусулин 561 и Страхиња Јованић 568.
Са максималним учинком од две победе Апатинци се налазе на деоби провог места на табели Супер лиге, а у следећем колу играју дерби трећег кола против новосадске Војводине која има исти учинак и предност домаће стазе.
The post КУГЛАШИ АПАТИНА ПОБЕДИЛИ МЕТАЛАЦ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.