Izvor: Radio Dunav, 23.Sep.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

МИГРАНТИ ПОКУШАЛИ ДА ПРЕЂУ ГРАНИЦУ ПРЕРУШЕНИ У ОДБОЈКАШКИ ТИМ

Грчка полиција ухапсила је десеторицу миграната из Сирије који су били прерушени у чланове украјинског одбојкашког тима.
Мигранти су ухапшени у недељу на атинском аеродрому пошто је полиција утврдила да су пасоши које су код себе имали пријављени као украдени или изгубљени.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> Сиријски мигранти су носили идентичне дресове, спортске торбе, а имали су и две лопте за одбојку, навела је полиција. После испитивања, утврђено је да нису чланови одбојкашког тима.
Мигранти ће бити изведени пред суд због покушаја илегалног изласка из земље са украденим документима.
Они су намеравали да се домогну неке друге земље Европске уније, навела је грчка полиција, не прецизирајучи која је земља у питању.
Аутор: Тањуг
The post МИГРАНТИ ПОКУШАЛИ ДА ПРЕЂУ ГРАНИЦУ ПРЕРУШЕНИ У ОДБОЈКАШКИ ТИМ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.