Izvor: Radio Dunav, 23.Sep.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ТЕРЕКВЕШ И ПАРТИЗАН СЛАВИЛИ, ЈЕДИНСТВО ИЗГУБИЛО У СТАПАРУ

У шестом колу Међуопштинске фудбалске лиге први разред Тереквеш је на свом терену резултатом 2:0 победио Оџаке, Партизан је у Купусини славио против екипе Лидер са 3:2, док је Јединство са Рибарева изгубило од Хајдука у Стапару са 4:0.
Након овог кола Партизан је седми на табели >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << са осам освојених бодова, Тереквеш има бод мање и тренутно је десети, док је Јединство са три бода претпоследње на табели.
У наредном колу Купусинци гостују у Оџацима, Тереквеш ће у Бачком Моноштору играти против Дунава, док ће Јединство на Рибареву угостити Станишић.
The post ТЕРЕКВЕШ И ПАРТИЗАН СЛАВИЛИ, ЈЕДИНСТВО ИЗГУБИЛО У СТАПАРУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.