ДЕЧИЈЕМ ИГРАЛИШТУ У СОНТИ ВРАЋЕН ПРВОБИТАН СЈАЈ

Izvor: Radio Dunav, 19.Sep.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ДЕЧИЈЕМ ИГРАЛИШТУ У СОНТИ ВРАЋЕН ПРВОБИТАН СЈАЈ

Почетком лета 2017. Сонћани су добили ново дечије игралиште преко пута вртића. Смештено између стамбених објеката, заштићено је од саобраћаја, што додатно утиче на безбедност деце приликом боравка на игралишту.
Прошло је тек нешто више од две године, а да је игралиште постало >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << небезбедно јер су многе даске на справама поломљене, а љуљашке покидане.
На иницијативу месног одбора СНС у Сонти, велики број активиста се окупио како би започео акцију која је имала за циљ да санира све што је било неопходно како би се игралишту вратио првобитан сјај. У склопу исте су постављене нове љуљашке, замењене су даске на заштитним оградама и подовима тобогана, офарбане су клупе и тунел за провлачење, постављене су нове канте за смеће и замењена сва искидана заштитна мрежа око игралишта.
ОО СНС Апатин се захваљује МО Сонта на иницијативи, а свим члановима странке на одзиву радној акцији, како би још један део наше општине уредили и учинили бољим местом за своје суграђане.
Извор: ОО СНС Апатин
The post ДЕЧИЈЕМ ИГРАЛИШТУ У СОНТИ ВРАЋЕН ПРВОБИТАН СЈАЈ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.