Izvor: Radio Dunav, 18.Sep.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ДОМАЋА ПИВА И БЕНДОВИ НА ЧЕТВРТОМ ФЕСТИВАЛУ КРАФТ ПИВА

Представник удружења грађана „Мој Апатин“, Владимир Симин позвао је грађане и љубитеље пива да посете предстојећи Kрафт фестивал који ће се одржати 27. септембра на главној улици у Апатину. Он је гостујући у програму радио Дунава открио које су најпознатије домаће мини пиваре >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << најавиле учешће на четвртом Kрафт фестивалу, имена бендова који наступају у забавном делу програма али и друге садржаје које је организатор спремио за све госте.
-Учешће је потврдило седам најбољих српских мини пивара: Врач, Дилема, Збир, Бирократе, Синдикат, сомборски Раванград и једина апатинска мини пивара Бербер. У музичком делу програма наступиће „Dj Smuk“ од 18 часова, а у госте долази новосадски бенд „Њушке“ који на фестивалу свирају од 20 часова. Након њих планиран је наступ апатинског бенда „Мајкан“.
Симин је рекао да се овогодишњи фестивал одржава на отвореном јер је интересовање грађана из године у годину све веће. Почетак је планиран за 16 часова, што је и прилика за већину грађана да у необавезној шетњи градом посете штандове произвођача и дегустирају домаћа крафт пива. Додао је да времена за пријаву и учешће на фестивалу имају и произвођачи хране са понудом роштиља или неких других производа и специјалитета.
The post ДОМАЋА ПИВА И БЕНДОВИ НА ЧЕТВРТОМ ФЕСТИВАЛУ КРАФТ ПИВА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.