ЧЛАНОВИ АПАТИНСКЕ СЕКЦИЈЕ ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА БОРАВИЛИ У ПРВОМ ЛЕТЊЕМ КАМПУ ЗА ЛЕЧЕНЕ ОД РАКА У СРБИЈИ

Izvor: Radio Dunav, 11.Sep.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ЧЛАНОВИ АПАТИНСКЕ СЕКЦИЈЕ ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА БОРАВИЛИ У ПРВОМ ЛЕТЊЕМ КАМПУ ЗА ЛЕЧЕНЕ ОД РАКА У СРБИЈИ

Поводом 50 година постојања Друштва за борбу против рака у Сомбору, од 5 до 7. септембра 2019. године је одржан први летњи камп за лечене од рака. Камп Црвеног крста у Бачком Моноштору је угостио 51-ог члана НАЛОР (Националне асоцијације лечених од рака), а кроз камп је укупно прошло >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << 75 учесника, који су имали прилику да упознају природни резерват Горње Подунавље, да се психички оснаже, науче нешто ново о правилном чувању животних намирница, провере свој крвни притисак и шећер у крви. У кампу је боравило и десет чланова апатинске секције Друштва за борбу против рака Сомбор.
Уз логорску ватру учесници су пребирали по сећању и утонули у ноћ читајући своје животне приче. Јутра су проведена у јога вежбама, а учило се и о социјалној инклузији особа са инвалидитетом. Учесници су срдачно дочекали веслаче Змајевог чамца из Бездана (Dragon boat team) и чланове клуба „Motion“ из Београда који су учествовали у приказу дисциплине која доприноси смањењу отока руке након лечења рака дојке.
The post ЧЛАНОВИ АПАТИНСКЕ СЕКЦИЈЕ ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА БОРАВИЛИ У ПРВОМ ЛЕТЊЕМ КАМПУ ЗА ЛЕЧЕНЕ ОД РАКА У СРБИЈИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.