ПРИКЉУЧИТЕ СЕ ПОТРАЗИ ЗА НЕСТАЛИМ ДЕЧАЦИМА

Izvor: Radio Dunav, 03.Jun.2023, 09:35

ПРИКЉУЧИТЕ СЕ ПОТРАЗИ ЗА НЕСТАЛИМ ДЕЧАЦИМА

Слободан Богдан (36), отац несталог дечака Патрика (10), за кога се од понедељка не зна где се налази, као и његов рођак Антоније (11), не губи наду и апелује на Апатинце, али и све остале добродушне људе, да им се придруже у данашњој потрази за децом на Дунаву.
Подсетимо, дечаци >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << су нестали у понедељак поподне. Њихови бицикли и ципеле пронађени су на обали Дунава код кајакашког клуба.
Молимо све људе доброг срца да нам се придруже. Овога јутра крећемо у потрагу за нашом децом, Патриком и Антонијем. Они који имају чамце нека изађу на реку, а планирамо да претражујемо и шуму.
Слободан је смогао снаге да се захвали свима који помажу у потрази и поновио молбу да се она прошири.
Љубазно молим суграђане који имају чамце да што више крстаре Дунавом низводно. Позивам и риболовце да, ако нешто примете, одмах пријаве, поручује човек који већ четири дана трпи агонију заједно са супругом, ћеркама, родбином и породицим другог несталог детета.
The post ПРИКЉУЧИТЕ СЕ ПОТРАЗИ ЗА НЕСТАЛИМ ДЕЧАЦИМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.