Izvor: Radio Dunav, 05.Sep.2019, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

КУД „ЦАРЗА“ ВРШИ УПИС НОВИХ ЧЛАНОВА

Апатинско Културно-уметничко друштво „Царза“ током септембра месеца у својим просторијама, на адреси Српских Владара 45, врши упис нових чланова у све фолклорне и певачке групе. Пробе за децу од 4 до 7 година која похађају школицу фолклора су средом од 18 сати, уторком и четвртком >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << у истом термину пробу има млађи дечји ансамбл (од 7 до 12 година), старији дечји ансамбл (од 12 до 16 година) вежба уторком и четвртком од 19 сати, а пробе ветеранског ансамбла су уторком ичетвртком од 20 сати.
-Веома смо задовољни почетком сезоне, јер су нам се већ прикључила нова деца из Апатина и околине. У новој сезони нас очекује наступ на покрајинској смотри у Врбасу, наступ на „Грожђебалу“ у Сонти и велике припреме за први годишњи концерт, истакао је Немања Боројевић – уметнички руководилац КУД-а „Царза“.
Горан Владетић је позвао све заинтересоване који желе да науче да играју, да се укључе у рад КУД-а „Царза“, јер како каже, пријатељства која се стичу на оваквим окупљањима су за читав живот.
-Највише бих волео да нам се придруже деца млађег узраста, јер је фолклор изузетно добар за њихов психофизички развој, али и за социјализацију детета у друштву, каже Горан Владетић – уметнички руководилац КУД-а „Царза“.
The post КУД „ЦАРЗА“ ВРШИ УПИС НОВИХ ЧЛАНОВА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.