“БРАТСТВО” СУТРА ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА ДОБИЈА ПЕХАР И СЛАВИ ТИТУЛУ

Izvor: Radio Dunav, 02.Jun.2023, 12:47

“БРАТСТВО” СУТРА ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА ДОБИЈА ПЕХАР И СЛАВИ ТИТУЛУ

Током викенда ће бити одиграно претпоследње коло Војвођанске фудбалске лиге север, у оквиру којег ће пригревачко “Братство” сутра, 03. јуна 2023. године од 17.30 часова на стадиону “Горан Несванулица Клипи” угостити “Слогу” из Чонопље. То ће бити последња овосезонска утакмица >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << коју ће Пригревчани одиграти пред својим наијачима, тако да ће “Братству” сутра бити уручен шампионски пехар намењен прваку лиге. Биће ово прилика да навијачи са екипом прославе пласман у Српску лигу, па тренер Сретен Вилотић позива Пригревчане да дођу на стадион и увеличају церемонију доделе пехара.
-Првенство се приводи крају и остало нам је још два кола. Утакмицама против “Слоге” и “Врбаса” спуштамо завесу на ову веома успешну сезону. Мислим да смо својим играма, играчким квалитетом и односом према обавезама, доказали да смо заслужили да подигнемо шампионски пехар. За овај успех смо заслужни сви подједнако, пре свега играчи, па затим и ја и мој помоћници у стручном штабу. Наравно, свега овога неби било да није главног и одговорног човека у клубу, Саше Кораћа, који нам је све ово омогућио. Овим путем позивам публику да сутра дођу на стадион у Пригревици и увеличају ову церемонију доделе пехара, како би заједнички прославили титулу, закључио је Вилотић.
The post “БРАТСТВО” СУТРА ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА ДОБИЈА ПЕХАР И СЛАВИ ТИТУЛУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.