Izvor: Radio Dunav, 01.Jun.2023, 09:08

ИЗ МУП-а АПЕЛУЈУ НА МАТУРАНТЕ КОЈИ ПОСЕДУЈУ ВОЗАЧКЕ ДОЗВОЛЕ, ДА ЗАВРШЕТАК СРЕДЊЕ ШКОЛЕ ПРОСЛАВЕ ОДГОВОРНО И САВЕСНО

Наредни период обележиће велики број матурских прослава, на којима ће ученици завршних разреда средњих школа прославити завршетак средње школе. Из Управе саобраћајне полиције апелују на све матуранте који поседују возачке дозволе, да завршетак средње школе прославе одговорно >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << и савесно, поштујући саобраћајне прописе, и да не дозволе да вожња под дејством алкохола или тренутак непажње заувек промени њихов живот и живот њихових породица.
Полицијски службеници саобраћајне полиције појачано ће контролисати саобраћај у близини објеката у којима ће бити организоване прославе, и даће свој максимум како би се сачувала безбедност матураната, али и других учесника у саобраћају, стоји у саопштењу МУП-а.
The post ИЗ МУП-а АПЕЛУЈУ НА МАТУРАНТЕ КОЈИ ПОСЕДУЈУ ВОЗАЧКЕ ДОЗВОЛЕ, ДА ЗАВРШЕТАК СРЕДЊЕ ШКОЛЕ ПРОСЛАВЕ ОДГОВОРНО И САВЕСНО appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.