Izvor: Radio Dunav, 31.Maj.2023, 13:35

ЖАНДАРМЕРИЈА СОНАРОМ ПРЕТРАЖУЈЕ ДНО РЕКЕ

Нестанак двојице малишана, Патрикa Б. (10) и Антониa М. (11) који се пре три дана догодио на Дунаву код Апатина, изазвао је велику потрагу и бригу у целом граду.
Други дан за редом полиција и специјалне јединице Жандармерије уз помоћ сонара претражују корито реке у потрази за >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << траговима. Након што уоче било какве сумњиве предмете, у воду улазе рониоци који рукама испитују означену локацију.
У међувремену, град Апатин је облепљен плакатима са сликама несталих дечака, а друштвене мреже су преплављене апелима у којима се грађани моле да одмах обавесте полицију или породице уколико имају било какве информације о несталим дечацима. Сви се надају да ће ова заједничка акција и мобилизација грађана донети информације које ће помоћи у проналажењу несталих малишана.
Родитељи, најближи рођаци и пријатељи, неуморно дежурају на обали Дунава, с надом да ће ускоро добити вести о несталој деци.
The post ЖАНДАРМЕРИЈА СОНАРОМ ПРЕТРАЖУЈЕ ДНО РЕКЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.