Izvor: Radio Dunav, 31.Maj.2023, 08:23

ЗАВРШЕНО ПРВЕНСТВО У НАЈНИЖОЈ ФУДБАЛСКОЈ ЛИГИ

Протеклог викенда одигране су утакмице последњег кола Међуопштинске фудбалске лиге други разред, у којем је Сонћански “Динамо” на игралишту крај канала у Сомбору победио “ПИК” резултатом 2:0. Утакмица између “Јединства” са Рибарева и њиховог имењака из Светозара Милетића >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << регистрована је резултатом 3:0 за “Лемешане”.
У двадесет одиграних утакмица, Сонћани су забележили пет победа, четири ремија и једанаест пораза и првенство су завршили на претпоследњој позицији табеле са 19 освојених бодова. “Јединство” са Рибарева је сеуону у најнижем рангу такмичења завршило са скором од осам победа и дванаест пораза. “Салашари” су у лиги која има шест клубова заузели четврто место са 24 освојена бода.
Оба представника општине Апатин у овом такмичењу су сезону завршили са негативном гол разликом.
The post ЗАВРШЕНО ПРВЕНСТВО У НАЈНИЖОЈ ФУДБАЛСКОЈ ЛИГИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.