Izvor: Radio Dunav, 16.Avg.2019, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ПОЧИЊУ ПРВЕНСТВА ЗА ФУДБАЛСКЕ КЛУБОВЕ ИЗ АПАТИНСКЕ ОПШТИНЕ! У ПРВОМ КОЛУ САМО „МЛАДОСТ“ ИГРА ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА

Сутра почиње сезона у Српској фудбалској лиги група Војводина, а нашу општину у овом рангу ће представљати пригрвачко „Братство“, које је прошлу сезону
у овом такмичењу завршило на четвртој позицији. Пригревчани ће своју прву утакмицу у сезони 2019/2020 одиграти сутра (17. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << август) од 17 сати у Панчеву, против домаћег „Железничара“.
У Војвођанској фудбалској лиги – Север једини представник општине Апатин је као и прошле године, ОФК „Младост“. Апатинци су претходну сезону завршили на високом петом месту, а прву утакмицу у новом шампионату ће одиграти пред својим навијачима. „Младост“ ће сутра (17. август) од 17 часова на стадиону крај Дунава угостити Врбас.
Након летње паузе, лопта ће се овог викенда закотрљати и на теренима клубова који се такмиче у најнижим фудбалским лигама. Битку за бодове у Међуопштинској фудбалској лиги први разред сутра ће почети „Јединство“ са Рибарева, купусински „Партизан“ и свилојевачки „Тереквеш“. У првом овосезонском колу све три екипе из општине Апатин гостују. „Јединство“ игра у Оџацима против екипе „Лидер“, „Тереквеш“ гостује „Задругару“ у Српском Милетићу а „Партизан“ ће у Сивцу одмерити снагу са домаћим „Полетом“. Све утакмице почињу сутра (17. август) од 17 сати.
The post ПОЧИЊУ ПРВЕНСТВА ЗА ФУДБАЛСКЕ КЛУБОВЕ ИЗ АПАТИНСКЕ ОПШТИНЕ! У ПРВОМ КОЛУ САМО „МЛАДОСТ“ ИГРА ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.