У АПАТИНУ ДРУГИ ДАН ПОТРАГЕ ЗА НЕСТАЛИМ ДЕЧАЦИМА-ОЧЕКУЈЕ СЕ ДОЛАЗАК ЖАНДАРМЕРИЈЕ

Izvor: Radio Dunav, 30.Maj.2023, 09:37

У АПАТИНУ ДРУГИ ДАН ПОТРАГЕ ЗА НЕСТАЛИМ ДЕЧАЦИМА-ОЧЕКУЈЕ СЕ ДОЛАЗАК ЖАНДАРМЕРИЈЕ

Најновија сазнања откривају да је нестале дечаке Патрика Б. (10) и Антонија М. (11) последњи пут видео њихов пријатељ који је са њима јуче био на Дунаву. Он је стигао кући око 14 часова, а њима се од тада губи сваки траг.
На обали су пронађене ствари које припадају несталој >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << деци – њихови бицикли и обућа, што је додатно повећало забринутост и подстакло претрагу Дунава.
Породицe су провеле целу ноћ на месту где су дечаци последњи пут виђени, надајући се да ће их вратити кући живе и здраве.
Призор несрећних родитеља који очајнички зову именом несталe малишане леди крв у жилама.
Вапаји пробијају тишину Дунава, а очајничке молбе за повратком деце одјекују по обали.
Грађани, који су се синоћ и данас окупили у великом броју, пружају подршку породицама у овом тешком тренутку, надајући се да ће дечаци бити пронађени живи и здрави.
Услови за потрагу синоћ нису били повољни. Лоша видљивост и висок водостај Дунава отежавали су напоре спасилаца да претраже реку. Данас ће им се у потрази прикључити и специјални тим Жандармерије. Долазак њихових рониоца се очекује сваког тренутка. Њихова искуство и опрема помоћи ће у проширењу претраге и повећању шанси за проналазак дечака.
Моле се сви који имају било какве информације да их поделе с полицијом, како би помогли у проналаску несталих малишана.
The post У АПАТИНУ ДРУГИ ДАН ПОТРАГЕ ЗА НЕСТАЛИМ ДЕЧАЦИМА-ОЧЕКУЈЕ СЕ ДОЛАЗАК ЖАНДАРМЕРИЈЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.