“ВУЛКАН” ЗАДРЖАО МАКСИМАЛАН УЧИНАК, ПРИГРЕВЧАНИ ЗАБЕЛЕЖИЛИ НОВУ ПОБЕДУ – СЛЕДИ ОПШТИНСКИ ДЕРБИ

Izvor: Radio Dunav, 30.Maj.2023, 08:57

“ВУЛКАН” ЗАДРЖАО МАКСИМАЛАН УЧИНАК, ПРИГРЕВЧАНИ ЗАБЕЛЕЖИЛИ НОВУ ПОБЕДУ – СЛЕДИ ОПШТИНСКИ ДЕРБИ

Овог викенда је одиграно треће коло Војвођанске шаховске лиге, група Бачка СУ, у којем су оба представника општине Апатин тријумфовали.
Шахисти апатинског “Вулкан Протектора” су у својим просторијама декласирали “Хајдук” из Куле резултатом 4,5 : 1,5. Победе за Апатинце >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << остварили су Стојановић, Ћопић и Владисављевић док су Болехрадски, Обрадовић и Мудринић ремизирали.
Пригревачки шах клуб је као домаћи победио екипу “Вук Мат” из Бачке Тополе са 3,5 : 2,5. У редовима Пригревчана победили су Сердар, Патаки и Рогановић, ремизирао је Шакић, а поражени су Остојић и Павловић.
Након три одиграна кола апатински “Вулкан Протектор” се и даље налази на првом месту са максималних девет бодова, колико има и другопласирана Бачка из Пачира, али са слабијом поен разликом. Шах клуб из Пригревице је са седам освојених бодова, тренутно четвртопласирани тим лиге.
Четврто коло доноси општински дерби, у којем ће снаге одмерити Апатинци и Пригревчани. Меч ће бити одигран у недељу, 4. јуна у просторијама апатинског Шах клуба “Вулкан Протектор”.
The post “ВУЛКАН” ЗАДРЖАО МАКСИМАЛАН УЧИНАК, ПРИГРЕВЧАНИ ЗАБЕЛЕЖИЛИ НОВУ ПОБЕДУ – СЛЕДИ ОПШТИНСКИ ДЕРБИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.