Izvor: Radio Dunav, 29.Maj.2023, 22:27

У ТОКУ ПОТРАГА ЗА ДВОЈЕ НЕСТАЛЕ ДЕЦЕ НА ДУНАВУ КОД АПАТИНА

У току је интезивна претрага приобаља Дунава код Апатина, након што су два малолетна дечака нестала у близини кајак клуба. Дечаци Патрик Б. (10) и Антонио М. (11) последњи пут су виђени око 14 часова и од тада им се губи сваки траг.
На обали су пронађене ствари које припадају несталој >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << деци – бицикли и обућа, што је изазвало додатну забринутост и подстакло покретање потраге Дунава.
Поред полиције ангажовани су и рониоци, како би истражили реку и околна подручја. Међутим, услови за потрагу нису повољни. Лоша видљивост и висок водостај Дунава отежавају напоре спасиоцима да брзо и ефикасно претраже реку.
Уз полицијске службенике, међу окупљеним грађанима на обали су и породице нестале деце. Са сузама у очима и стрепњом у срцима очајни родитељи и рођаци надају су се да ће дечаци бити пронађени живи.
The post У ТОКУ ПОТРАГА ЗА ДВОЈЕ НЕСТАЛЕ ДЕЦЕ НА ДУНАВУ КОД АПАТИНА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.