РАДНИЦИ ЈКП „НАШ ДОМ“ КОРИСТЕ ЛЕПО ВРЕМЕ ЗА УРЕЂИВАЊЕ ЗЕЛЕНИХ ПОВРШИНА У АПАТИНУ

Izvor: Radio Dunav, 30.Jul.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

РАДНИЦИ ЈКП „НАШ ДОМ“ КОРИСТЕ ЛЕПО ВРЕМЕ ЗА УРЕЂИВАЊЕ ЗЕЛЕНИХ ПОВРШИНА У АПАТИНУ

Радници ЈКП „Наш дом“ који брину о oдржавању зеленила и паркова у Апатину, прошле седмице су покосили зелене површине у Блоку 112, а раднице зеленила су уредиле цветне леје испред Јаслица у Апатину.
Лепо време је послужило, па је током претходне недеље покошена трава на >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << главним саобраћајницама у Апатину, односно у улицама Димитрија Туцовића и Петра Драпшина, али и на Кружном насипу и на другим локацијама у граду, према плану и програму. Радници ЈКП „Наш дом“ су обавили и радове на одржавању цветних површина у центру Апатина, а поставили су заштитне стубиће у улици Милоша Обилића.
Прошлог петка је спроведена велика акција уређења гробља код цркве „Срце Исусово“ у Апатину, а том приликом покошена је трава око и у самом гробљу. Раднице на одржавању зеленила и паркова су и током протеклог викенда уређивале цветне леје у улици Српских Владара.
The post РАДНИЦИ ЈКП „НАШ ДОМ“ КОРИСТЕ ЛЕПО ВРЕМЕ ЗА УРЕЂИВАЊЕ ЗЕЛЕНИХ ПОВРШИНА У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.