У СВИЛОЈЕВУ ОДРЖАНО ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ ПАСУЉА

Izvor: Radio Dunav, 23.Jul.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

У СВИЛОЈЕВУ ОДРЖАНО ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ ПАСУЉА

У Свилојеву је одржано такмичење у кувању пасуља под називом “Чаробни пасуљ“. Организатор пасуљијаде је Асоцијација пољопривредника и Удружења за младе.
Кувар-мајстор најбољег пасуља био је Драган Зорић, друго место освојио је Мирослав Узелац, а пасуљ Радета Тривановића, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << по оцени жирија, награђен је трећим местом.
Манифестација је почела програмима за најмлађе, дечијим спортско-забавним играма. Одржане су и фудбалске утакмице за пионире и турнир у мини-фудбалу. Победник турнира била је екипа КиП из Свилојева, друго и треће место припало је екипама из Апатина Шампионима и Сунђер Бобу. Најбољи играч мини-турнира је Младен Петровић, а најбољи стрелац Владимир Вулић.
Манифестација пасуљијаде обогаћена је и културно-забавним програмом у коме су наступили Свилојевачки свици, Дунавски бисери и културно-уметничка друштва општине.
The post У СВИЛОЈЕВУ ОДРЖАНО ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ ПАСУЉА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.