Izvor: Radio Dunav, 22.Jul.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

У АПАТИНУ ОДРЖАНА РАДНА ОБУКА ИСЕМ СА ЦИЉЕМ УШТЕДЕ НА УТРОШКУ ЕНЕРГЕНАТА У ЈАВНОМ СЕКТОРУ

У рачунарској сали Техничке школе са домом ученика у Апатину 16. јула 2019. године је одржана радна обука за Информациони систем за енергетски менаџмент (ИСЕМ), коју су испред општине Апатин организовали енергетски менаџер Недељко Шарац и др Драган Урошевић (УНДП) са сарадницима. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Ова обука је важна како би се формирала комплетна реална слика о утрошку енергената у јавном сектору на подручју општине Апатин, на основу чега се могу предузети мере помоћу којих би се оствариле уштеде на утрошку истих.
Обука је била радна, јер ИСЕМ база сада функционише па су корисници могли директно да јој приступају, што је велики помак за успостављање система енергетског менаџметна у општини Апатин.
The post У АПАТИНУ ОДРЖАНА РАДНА ОБУКА ИСЕМ СА ЦИЉЕМ УШТЕДЕ НА УТРОШКУ ЕНЕРГЕНАТА У ЈАВНОМ СЕКТОРУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.