СУТРА ПОЧИЊУ „РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ“! У ТОКУ ЗАВРШНЕ ПРИПРЕМЕ ЗА ДОЧЕК ГОСТИЈУ

Izvor: Radio Dunav, 03.Jul.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

СУТРА ПОЧИЊУ „РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ“! У ТОКУ ЗАВРШНЕ ПРИПРЕМЕ ЗА ДОЧЕК ГОСТИЈУ

Педесет и шесте по реду „Апатинске рибарске вечери“ почињу сутра и трајаће до недеље 7. јула 2019. године. Као и ранијих година, биће организован богат културноуметнички, спортски и забавни програм са наступима највећих звезда домаће музичке сцене.
Према речима Немање Јовића, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << директора Туристичке организације Апатин, врше се последње припреме како би наш град спремно дочекао госте из читаве Војводине.
-Ово је једна од највећих и најпосећенијих манифестација у Војводини и самим тим изискује озбиљне припреме и за сада све иде по плану. Тренутно се на главној улици и на Тргу Никола Тесла монтирају бине и штандови, а радници ЈКП „Наш дом“ уређују јавне површине у центру града, каже Јовић.
Сутрашњи програм ће почети у 19,30 сати дефилеом мажореткиња са наступом на тргу Никола Тесла, након чега ће се публици представити КУД „Царза“. Од 20 сати на централном градском тргу почињу квалификације за „Златни котлић Апатина“, а у музичком програму наступиће група „FISH VIBE“. На апатинском Тргу Никола Тесла сутра у 22,30 сати концерт ће одржати поп певач Жељко Васић.
Другог дана манифестације Апатинце и госте ће забављати др Неле Карајлић, а предгрупа је домаћи бенд „Прљави Ромео“. У суботу, 6. јула од 22,15 концерт ће одржати фолк певач Јован Перишић, а овогодишње Рибарске вечери својим наступом ће затворити Тамбурашки оркестар „Месечина“ из Сомбора.
Комплетан програм овогодишњих „Рибарских вечери“ можете погледати ОВДЕ.

Туристичка организацијa општине Апатин апелују на грађане и станаре у стaмбено пословним објектима у улици Петефи Шандора (на потезу од Димитрија Туцовића до Дунавске улице), да данас и сутра не паркирају своја возила на паркинг места која се налазе на овом потезу.
Исти режим обуставе саобраћаја и паркирања се односи и на паркинг простор испред пиваре, односно на паркингу код бившег „Борова“.
The post СУТРА ПОЧИЊУ „РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ“! У ТОКУ ЗАВРШНЕ ПРИПРЕМЕ ЗА ДОЧЕК ГОСТИЈУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.