Izvor: Radio Dunav, 22.Maj.2023, 11:15

ХУМАНИТАРНИ ТЕНИСКИ ТУРНИР У АПАТИНУ! СРЕДСТВА ЋЕ БИТИ УСМЕРЕНА ЗА ЛЕЧЕЊЕ МЛАДЕ ПРИГРЕВЧАНКЕ

Тениски клуб “Дунав” из Апатина организује хуманитарни турнир под називом “Играјмо за Јовану”, у оквиру којег ће бити прикупљан новац за лечење младе Пригревчанке Јоване Вујновић, која болује од церебралне парализе. Јовани су средства потребна како би отишла на операцију >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << тетива, која кошта 399.5000 динара, па из апатинског Тениског клуба организацијом турнира желе да помогну да се новац што пре прикупи.
За тениски турнир се могу пријавити играчи у синглу и дублу, у мушкој и женској конкуренцији, а котизација је 1.000 динара. Турнир почиње у четвртак, 25. маја 2023. године, а мечеви ће се играти на теренима код апатинске Гимназије. Додатне информације могу се добити у Тениском клубу “Дунав”.
Сви они који желе да помогну Јовани, а нису у могућности да приуствују тениском турниру, то могу учинити уплатом новца на жиро рачун број: 160-6000001671647-08.
The post ХУМАНИТАРНИ ТЕНИСКИ ТУРНИР У АПАТИНУ! СРЕДСТВА ЋЕ БИТИ УСМЕРЕНА ЗА ЛЕЧЕЊЕ МЛАДЕ ПРИГРЕВЧАНКЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.