Izvor: Radio Dunav, 22.Maj.2023, 10:39

УСПЕШАН ВИКЕНД ИЗА АПАТИНСКИХ И ПРИГРЕВАЧКИХ ШАХИСТА

Протеклог викенда је одиграно друго коло “Војвођанске шаховске лиге Бачка СУ”, а оба представника апатинске општине су забележила победе.
Пригревачки шах клуб је у Старој Моравици савладао екипу “Жаки Јожеф” резултатом 4:2. Победе за Пригревчане су забележили Сердар, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Патаки и Павловић, ремизирали су Остојић и Рогановић, а поражен је Ђанић.
Апатински “Вулкан Протектор” је као гост у Бачкој Тополи резултатом 2,5:3,5 славио против екипе “Вук Мат”. Читав поен за Апатинце су освојили Мудринић, Болехрадски и Стојановић, ремизирао је Обрадовић, док су поразе претрпели Владисављевић и Ћопић.
“Вулкан” је са максималних шест бодова лидер првенства, док су Пригревчани са два бода мање на четвртој позицији табеле. У наредном колу “Вулкан Протектор” ће у Апатину играти против “Хајдука” из Куле, док ће Пригревачки шах клуб у својим просторијама угостити екипу “Вук-Мат”.
The post УСПЕШАН ВИКЕНД ИЗА АПАТИНСКИХ И ПРИГРЕВАЧКИХ ШАХИСТА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.