Izvor: Radio Dunav, 19.Maj.2023, 19:51

НОВА ДОНАЦИЈА ГИМНАЗИЈИ НИКОЛА ТЕСЛА

Гимназија и стручна школа “Никола Тесла” из Апатина примила је вредну донацију од фабрике грађевинског материјала “Saint Gobain”. Директор школе, Милан Дражић, потврдио је ову вест и истакао да је донација укључивала материјал за санацију кабинета за стручне предмете.
-Већ >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << неколико година, школа успешно сарађује са компанијом “Saint Gobain”, која је претходно донирала материјал за кречење кабинета, салу и фасаду школске зграде. Сада је фокус сарадње на обнови кабинета за стручне предмете, чиме ће се унапредити услови за учење и практично образовање ученика, каже директор Дражић.
Он је изразио захвалност компанији “Saint Gobain” у име школе и ученика и истакао да је сарадња са друштвено одговорним компанијама попут “Saint Gobain-a “од изузетног значаја за образовне установе, јер омогућава унапређење инфраструктуре и стварање бољих услова за образовање младих људи.
The post НОВА ДОНАЦИЈА ГИМНАЗИЈИ НИКОЛА ТЕСЛА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.