Izvor: Radio Dunav, 16.Maj.2023, 13:48

МУЗИЧКИ ПРОГРАМ ЗА ДЕЦУ У АПАТИНСКОМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ

Музички програм за децу под називом “Авантуре летеће гитаре”, у извођењу Бранимира Банета Росића биће одржан 20. маја 2023. године од 11 часова у апатинском Културном центру. Цена улазнице је 250 динара.
Бане се на јединствен начин бави програмима за децу и младе. Знано је лице >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << дечије емисије “Хајде са мном у обданиште” и “Авантуре Банетове Летеће гитаре” које се већ 17 година емитују на РТВ Војводина. Гитариста је и композитор, аутор песама за децу, а компонује и на стихове еминентних песника за децу. Добитник је значајних награда у области дечијег стваралаштва.
“Авантуре Летеће гитаре” је програм интерактивног карактера у којем све време учествују деца и певају, а уз хитове (“Диносаурус”, “Бубамарац”, “Бљак” и најпопуларније дечије песме) потпуно ослобођено и надахнуто схватају колико је лепо знати и умети и још лепше показати шта и колико знаш и можеш.
Компакт диск издање “Летећи хитови” садржи 15 песама и представља пресек готово пунолетног броја стваралачких година за најмлађе.
The post МУЗИЧКИ ПРОГРАМ ЗА ДЕЦУ У АПАТИНСКОМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.