Izvor: Radio Dunav, 03.Jun.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ОК „АПАТИН“ ОРГАНИЗОВАО ЈОШ ЈЕДАН ТУРНИР ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

Одбојкашки клуб „Апатин“ је у суботу био домаћин још једног турнира за најмлађе одбојкашице. Поред ОК „Апатин“, учешће на турниру је узео ОК „Авалица“ из Београда и одбојкашки клуб „Бум волеј“ из Пригревице. Више од 200 одбојкашица узраста од 8 до 15 година, снаге су одмериле >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << на четири одбојкашка терена у спортској хали у Пригревици.
Овај турнир је требао да се одржи у центру Апатина, али је зог временских услова премештен у пригревачку халу.
Девојчице су биле подељене у 37 екипа, такмичење је одржано у седам категорија, а у свим категоријама организатори су поделили медаље за прве три екипе.
Тренер ОК „Авалица Београд“, Ненад Михајловић, који је постао првак Србије са екипом Визуре из Београда и био најуспешнији одбојкашки тренер у Србији у сезони 2015./2016. када су у питању домаћа такмичењима у женској конкуренцији, изразио је задовољство организацијом турнира и потврдио да ће његове одбојкашице и наредне године доћи на турнир у Апатин.
Ово је била шеста година за редом како се одржава турнир у којем се такмиче ова три клуба.
The post ОК „АПАТИН“ ОРГАНИЗОВАО ЈОШ ЈЕДАН ТУРНИР ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.