Izvor: Radio Dunav, 14.Maj.2023, 00:01

ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ ЗА УЧЕНИКА АПАТИНСКЕ ГИМНАЗИЈЕ АЛЕКСАНДРА ОБРАДОВИЋА

Велико признање додељено је ученику првог разреда Гимназије и стручне школе “Никола тесла” у ​​Апатину, Александру Обрадовићу!
Ова талентована млада уметничка душа, која такође изванредно успева у спортским подухватима, има све разлоге за славље.
Александар је >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << изабран међу само десет ученика из целе Србије који ће имати привилегију да учествује на престижној ликовној колонији, Вуков сабор, који ће се одржати у Тршићу. Ова колонија окупља најталентованије младе уметнике и представља праву платформу за размену идеја, стварање и инспирацију.
У конкуренцији која је обухватила и ученике из уметничких школа широм земље, Александар је издвојен као један од најперспективнијих младих уметника. Његов изузетан таленат, вештина и креативност били су пресудни фактори за његову селекцију.
Ова сјајна вест доноси велику радост Александру, његовој породици, пријатељима и Апатину. Његово учешће на Вуковом сабору представља велику част за школу и град, истовремено отвара и нове могућности за његов даљи уметнички развој.
Честитамо Александру на овом изузетном достигнућу! Његова посвећеност уметности, као и његова свестраност, су инспирација за све младе људе који теже остварењу својих снова. Верујемо да ће му његов таленат донети нова признања на овој ликовној колонији и у свим будућим подухватима.
The post ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ ЗА УЧЕНИКА АПАТИНСКЕ ГИМНАЗИЈЕ АЛЕКСАНДРА ОБРАДОВИЋА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.