Izvor: Radio Dunav, 30.Maj.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АПАТИНСКЕ КУГЛАШИЦЕ НАСТУПИЛЕ НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ

Чешки град Rokycany је од 16. до 26. маја био домаћин Светског првенства у куглању, на којем је учествовала и репрезентација Србије. Након шест убедљивих победа против Пољске, Естоније, Македоније, Чешке, Аустрије, и Хрватске, куглашка репрезентација Србије је 26. маја 2019. године у финалној >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << утакмици савладала репрезентацију Немачке резултатом 6:2 и постала сениорски Првак света у куглању.
Запажене резултате на Светском првенству у Чешкој имале су и млађе селекције Србије: у кадетској селекцији освојена је златна медаља у паровима, пионирке (У16) су освојиле бронзану медаљу, док су екипно кадети и кадеткиње заузеле шесто место.
Општину Апатин су на овом такмичењу успешно представљали: Ђорђе Јованић као селектор млађих категорија (У14) и (У16), Јелена Бараћ у категорији кадети, Ноеми Хеђбели у категорији пионирке, те сениорке Наташа Лемић и Зорица Бараћ, као и масерка тима Радојка Поповић.
Треба нагласити и да су припреме за светско првенство, репрезентативци Србије одрадили на стазама Бање Јунаковић.
Општина Апатин честита свим учесницима на успешном презентовању своје државе и општине на управо одржаном планетарном првенству.
The post АПАТИНСКЕ КУГЛАШИЦЕ НАСТУПИЛЕ НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.