Izvor: Radio Dunav, 28.Maj.2019, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

У АПАТИНУ ЕВИДЕНТИРАНЕ ТРИ САОБРАЋАЈКЕ

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је 19 саобраћајних незгода у којима су четири особе задобиле тешке и 10 особа лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је 18 возача.
На територији града Сомбора евидентирано >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << је 10 саобраћајних незгода у којима су две особе задобиле тешке и шест особа лаке телесне повреде. Једанаест возача је задржано због вожње под дејством алкохола.
На подручју општине Апатин евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима су две особе задобила лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су четири возача.
На подручју општине Оџаци евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила лаке телесне повреде.
У општини Кула евидентиране су четири саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле тешке и једна особа лаке телесне повреде. Три возача су задржана због вожње под дејством алкохола.
Написано 85 захтева за покретање прекршајног поступка и издато 390 прекршајних налога.
Најчешћи узрок саобраћајних незгода je непрописно кретање уназад.
The post У АПАТИНУ ЕВИДЕНТИРАНЕ ТРИ САОБРАЋАЈКЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.