Izvor: Radio Dunav, 28.Maj.2019, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ГЕРОНТОЛОШКИ КЛУБ АПАТИН ПОЗИВА НА НОВО ДРУЖЕЊЕ

У Клубу за старе у Апатину данас, 28. маја, биће организована још једна интересантна асктивност. У питању је „karaoke party“, а који ће бити реализован захваљујући сарадњи са Јосипом Чапоом, професором музичке културе. Идеја је да, осим дружења и забаве, чланови Геронтолошког клуба >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << покажу и своје вокалне способности, а Чапо ће одабрати најбоље који ће бити награђени скромним поклонима. Дружење је заказано за 16 сати и 30 минута.
-Позивамо све наше чланове, као и оне који то желе да постану, да нам се придруже у уторак, 28. маја, од 16,30х. Обећавамо лепо дружење и добру забаву. Такође, подсећамо све заинтересоване да је позив за нове чланове увек отворен, да су сва стара и одрасла лица, а која живе у својим домовима, добродошла и да је чланство, као и учешће у свим активностима и радионицама, потпуно бесплатно, поручују из апатинског Геронтолошког клуба.
Подсећамо, Клуб је изграђен при Дому за старе и пензионере Апатин, али ради као посебна јединица, са улазом из Загребачке улице.
The post ГЕРОНТОЛОШКИ КЛУБ АПАТИН ПОЗИВА НА НОВО ДРУЖЕЊЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.