Izvor: Radio Dunav, 16.Maj.2019, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ЈОШ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ СЕ ВРШИ УПИС ПРВАКА У АПАТИНСКУ ОСНОВНУ ШКОЛУ

Упис деце у први разред основне школе за школску 2019/2020. годину у Основној школи „Жарко Зрењанин“ Апатин почео је 1. априла и траје до 31. маја 2019. године. Ове године у први разред се уписују деца рођена од 1. марта 2012. до 28. фебруара 2013. године, а могу се пријавити и деца која су рођена >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << после 28. марта 2013. године, али тек након провере спремности за полазак у основну школу, која се врши од стране педагога и психолога школе, могу и да се упишу.
ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТА ЗА УПИС:
Извод из матичне књиге рођених (може и копија);
Потврда о пријави пребивалишта;
Потврда изабраног лекара, односно педијатра да је дете здраво и уредно вакцинисано;
На лицу места родитељ,старатељ или законски заступник детета попуниће упитник потребан за упис;
Уверење о завршеном припремном предшколском програму прибавља школа.
Уколико родитељ жели, Школа може и електронским путем да прибави Извод из матичне књиге рођених за дете и Потврду о пријави пребивалишта.
Важно је нагласити да родитељи могу и накнадно да предају потврду педијатра, кад год да је прибаве, јер наше канцеларије раде и током лета, а најважније је да испоштују рок за упис, како бисмо могли благовремено формирати одељења, рекла је Сања Шијан – диреторка Основне школе „Жарко Зрењанин“ Апатин. Упис деце се врши сваког радног дана, од 8 до 14 часова, у канцеларији секретара Основне школе „Жарко Зрењанин“ Апатин.
The post ЈОШ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ СЕ ВРШИ УПИС ПРВАКА У АПАТИНСКУ ОСНОВНУ ШКОЛУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.