Izvor: Radio Dunav, 11.Maj.2023, 10:20

У ТОКУ ПРИЈАВЉИВАЊЕ ПОЗОРИШНИХ ГРУПА ЗА УЧЕШЋЕ НА ФЕСТИВАЛУ „НЕДЕЉА ПОЗОРИШТА“ У СОНТИ

Девети по реду фестивалу „Недеља позоришта“ у Сонти ће бити одржан у првој половини јуна месеца. Организациони одбор фестивала позива све заинтересоване позоришне групе да се пријаве за учешће најкасније до 23. маја, а све додатне информације могу се добити путем телефона >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << 069/381-36-00, мејлом ckosonta@gmail.com или на сајту Центра за културу и образовање Сонта.
Концепт фестивала није профилисан, већ је отворен за све заинтересоване позоришне групе без обзира да ли су у питању драмске групе одраслих, младих, деце и да ли су представе намењене за одрасле, младе или децу, аматерске, полупрофесионалне или професионалне из земље или из иностранства.
Одабране позоришне групе ће бити благовремено обавештене о тачном датуму и начину одржавања фестивала, као и термину.
Циљ фестивала је да обогати културну понуду у локалној заједници, развије сарадњу драмских група и промовише омладински активизам у заједници.
The post У ТОКУ ПРИЈАВЉИВАЊЕ ПОЗОРИШНИХ ГРУПА ЗА УЧЕШЋЕ НА ФЕСТИВАЛУ „НЕДЕЉА ПОЗОРИШТА“ У СОНТИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.