АПЕЛ ЈКП „НАШ ДОМ“: НЕ ПАРКИРАЈТЕ НА ЗЕЛЕНИМ ПОВРШИНАМА И НЕ ЧУПАЈТЕ ЦВЕЋЕ

Izvor: Radio Dunav, 20.Maj.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АПЕЛ ЈКП „НАШ ДОМ“: НЕ ПАРКИРАЈТЕ НА ЗЕЛЕНИМ ПОВРШИНАМА И НЕ ЧУПАЈТЕ ЦВЕЋЕ

Сведоци смо претходних месеци да улица Петефи Шандора на делу „старе пијаце“ добија потпуно другачији изглед, који би требало да буде на понос свих Апатинаца. Озелењавање је ових дана у завршној фази, а ова улица ће засијати у пуном сјају таман пред почетак сезоне у којој се >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << очекује велики број туриста који ће посетити наш град.
Оно што није за пример и што ставља мрљу на сав труд јесу појединци, који несавесно паркирају своја возила на зеленим површинама, а поготово они који данима уназад краду саднице цвећа.
Овом приликом још једном молимо и апелујемо на грађане да не узимају расаду, и на возаче да несавесним паркирањем на зелене површине не уништавају биљке, како би сви могли уживати у лепом пејзажном уређењу улице Петефи Шандора“, поручују из Јавног комуналног предузећа „Наш дом“ Апатин.
The post АПЕЛ ЈКП „НАШ ДОМ“: НЕ ПАРКИРАЈТЕ НА ЗЕЛЕНИМ ПОВРШИНАМА И НЕ ЧУПАЈТЕ ЦВЕЋЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.