Izvor: Radio Dunav, 16.Maj.2019, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„МЛАДОСТ“ И „БРАТСТВО“ ПОРАЖЕНИ У ВАНРЕДНОМ КОЛУ! ВЕЋ У СУБОТУ ОБА КЛУБА ИГРАЈУ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА

У оквиру 26. кола Војвођанске лиге север које је играно у среду, 15. маја, фудбалери „Младости“ су у Пачиру изгубили од „Бачке“ резултатом 3:2. Апатинци су упркос поразу задржали трећу позицију на табели, а већ у суботу, 18. маја од 15 сати на стадиону крај Дунава играју против „Бајше“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << која у Апатин долази као петопласирана екипа на табели.
И у Српској фудбалској лиги у среду је играно ванредно коло, а пригревачко „Братство“ је на гостовању у Новом Саду изгубило од лидера на тебели, екипе „Кабела“ са 2:0. Пригревчани у суботу од 16,30 сати на свом терену играју против „Железничара“ из Панчева.
The post „МЛАДОСТ“ И „БРАТСТВО“ ПОРАЖЕНИ У ВАНРЕДНОМ КОЛУ! ВЕЋ У СУБОТУ ОБА КЛУБА ИГРАЈУ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.