Izvor: Radio Dunav, 03.Maj.2023, 11:33

У ОКВИРУ „МАЈСКИХ СВЕЧАНОСТИ“ У ПРИГРЕВАЧКОЈ СПОМЕН БИБЛИОТЕЦИ ОДРЖАЋЕ СЕ ДВЕ КЊИЖЕВНЕ ВЕЧЕРИ

У оквиру програма традиционалних „Мајских свечаности“ које ће ове године бити одржане од 5. до 7. маја у Пригревици, Народна библиотека „Миодраг Борисављевић“ Апатин, организује два књижевна догађаја у пригревачкој Спомен библиотеци.
Први од два догађаја, у оквиру програма >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << за одрасле, биће уприличен у суботу 6. маја 2023. године са почетком од 19 сати. У Спомен библиотеци ће бити одржано књижевно вече на тему „Истине о којима се ређе говори“. Гости књижевне вечери су историчар др. Момчило Диклић који ће представити књигу „Историја српског народа у Хрватској, др. Саша Марковићкоји ће представити књигу „Фрагменти о српском свету“.
У оквиру „Мајских свечаности“ у делу који је предвиђен за децу, у недељу 7. маја 2023. године са почетком у 18 сати, у пригревачкој Спомен библиотеци биће одржано књижевно вече поводом промоције књиге стиховних прича под називом „Храст и ружа“ ауторке проф. Ане Ераковић. Модератор програма биће проф. Драгана Чугаљ, а приче ће презентовати ученице Основне школе „Младост“ Пригевица и Основне школе „Жарко Зрењанин“ Апатин.
The post У ОКВИРУ „МАЈСКИХ СВЕЧАНОСТИ“ У ПРИГРЕВАЧКОЈ СПОМЕН БИБЛИОТЕЦИ ОДРЖАЋЕ СЕ ДВЕ КЊИЖЕВНЕ ВЕЧЕРИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.