СЛУЖБА ЗЕЛЕНИЛА ПОЧЕЛА СА КОШЕЊЕМ, АПЕЛ  „ЈКП-а“ НЕ КРАДИТЕ ЦВЕЋЕ

Izvor: Radio Dunav, 12.Apr.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

СЛУЖБА ЗЕЛЕНИЛА ПОЧЕЛА СА КОШЕЊЕМ, АПЕЛ „ЈКП-а“ НЕ КРАДИТЕ ЦВЕЋЕ

Јавно комунално предузеће „Наш дом“ је већ са првим пролећним данима кренуло са уређивањем ширег центра града које је подразумевало припрему земље и сађење цвећа које ће у складу са планом који је донео сектор за зеленило и хортикултуру бити мењано сезонским биљкама крајем >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << маја.
Из овог одељења ЈКП „Наш дом“ апелују на несавесне грађане да не краду цвеће јер тако нарушавају слику центра града, а цвеће које се почупа углавном увене након тога и није га могуће пресадити.
Како сазнајемо по завршетка асфалтирања улице Петефи Шандора радиће се и на озелењавању исте где је предвиђено осим травњака да се саде тује, лаванде и слично.
Време које тренутно преовладава у Апатину погодно је за брзи раст траве јер се периодично мењају сунце и киша, па су радници који раде на одржавању зеленила већ кренули у кошење јавних површина под травом. Служба зеленила спремно је дочекала пролећни период, а ради се и на додатном спремању механизације и људи за летњу сезону у којој ће ова радови бити још интензивнији.
The post СЛУЖБА ЗЕЛЕНИЛА ПОЧЕЛА СА КОШЕЊЕМ, АПЕЛ „ЈКП-а“ НЕ КРАДИТЕ ЦВЕЋЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.