УСПЕШНО РЕАЛИЗОВАНА ЈОШ ЈЕДНА РАДИОНИЦА У АПАТИНСКОМ КЛУБУ ЗА СТАРЕ

Izvor: Radio Dunav, 11.Apr.2019, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

УСПЕШНО РЕАЛИЗОВАНА ЈОШ ЈЕДНА РАДИОНИЦА У АПАТИНСКОМ КЛУБУ ЗА СТАРЕ

Поводом предстојећег Ускрса, у Клубу за старе у Апатину одржана је још једна радионица. Ова радионица реализована је захваљујући сарадњи са Радмилом Савчић, историчарком уметности, а која је присутне упознала са техником еколошког украшавања ускршњих јаја. Чланови Клуба су, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << кроз дружење и разговор о Ускрсу и обичајима, успешно савладали нову технику. Вече је, као и обично, протекло у веселој атмосфери, а своја мала уметничка дела присутни су добили на поклон.
Из Клуба поручују да је позив за нове чланове и даље отворен, те да је чланарина потпуно бесплатна.
Подсећамо, Клуб за старе у Апатину делује при Дому за старе и пензионере, али као засебна јединица, са улазом из Загребачке улице. Клуб је намењен старим и одраслим лицима која живе у својим домовима и у њему могу учествовати у различитим активностима, користити бесплатан интернет, прочитати дневну штампу или се просто дружити уз чај или кафу.
davdavdavdav The post УСПЕШНО РЕАЛИЗОВАНА ЈОШ ЈЕДНА РАДИОНИЦА У АПАТИНСКОМ КЛУБУ ЗА СТАРЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.