Izvor: Radio Dunav, 24.Apr.2023, 09:40

ЗОРАНА, ТИЈАНА МАТЕА И ДВЕ САРЕ ПРИПРЕМАЈУ НАСТУП ЗА ОВОГИДИШЊЕ ТАКМИЧЕЊЕ “СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ”

На овогодишњем такмичењу „Србија у ритму Европе“ које ће у октобру бити одржано у Зрењанину, општину Апатин ће вокално представљати Зорана Мрђа, док ће за плесну кореографију бити задужене Тијана Герин, Сара Родић, али и Сара и Матеа Видаковић. Оне ће на највећем дечијем музичком >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << такмичењу у земљи, поред наше општине представљати и Краљевину Норвешку, а извешће песму “Queen Of Kings” са којом ће норвешка певачица “Alessandra” учествовати на овогодишњој “Евровизији”.
Када је у питању такмичење „Србија у ритму Европе“, одређени су датуми су за припремне викенде који ће бити одржани у Зрењанину, а девојке које представљају Апатин су потписале протоколе са организатором и сада почињу са шетомесечним припремањем наступа.
Као и ранијих година, овај музички догађај ће на јесен уживо преносити телевизија “ПРВА”.
The post ЗОРАНА, ТИЈАНА МАТЕА И ДВЕ САРЕ ПРИПРЕМАЈУ НАСТУП ЗА ОВОГИДИШЊЕ ТАКМИЧЕЊЕ “СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ” appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.